Blogg100 blir blogg50

I går kväll var det dags att planera om bloggandet, så vad som först var tänkt att bli 100 inlägg på lika många dagar blir 50 stycken (51 med det här inlägget). Jag slutar mitt #blogg100:ande i dag.

Jag kommer dock att skriva vidare här, om stan och länet och allt däremellan men med en lägre inläggsfrekvens. Så häng med i fortsättningen också.

NötkreaturKobilden har egentligen inget med blogginlägget att göra mer än att den är tagen just i dag och andas både vår och sommar.

 

Warning: get_comment(): Argument #1 ($comment) must be passed by reference, value given in /customers/2/d/e/jorgeneriksson.se/httpd.www/stockholm/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 484 Warning: get_comment(): Argument #1 ($comment) must be passed by reference, value given in /customers/2/d/e/jorgeneriksson.se/httpd.www/stockholm/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 484

2 reaktioner på ”Blogg100 blir blogg50

  1. Aha. Ja, det förklarar varför jag inte sett några länkar till bloggen i mitt Fb-flöde på några dagar.
    Synd att du drar ner på bloggfrekvensen men fullt förståeligt. Jag har inte lyckats få någon regelbundenhet i mitt eget bloggande. Endera saknar man uppslag eller så saknar man tid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *